dimarts, 29 de desembre del 2009

Les Primeres Previsions del 2010...

En totes les cases encara hi ha els rastres del Nadal. I encara ens queden el cap d'any i la festivitat de Reis. Pollastres, torrons i derivats d'aquestes dates són un irresistible atractiu per a qualsevol dels que ens agradin aquests plaers. Però de la mateixa manera que som conscients que els excessos costen de digerir, hem d'estar mínimament preparats i no deixar de banda la nostra forma física.

Potser la relaxació i l'excusa que encara no s'han fet públics els calendaris pot donar a pensar que ja haurà temps per a això. No val tampoc creure que, quan els donin a conèixer, ja tindrem dies per a posar-nos novament a punt.

Les rutes que segueixen els calendaris estan condicionades primer per la mundial, tot seguit les corresponents a les federacions dels 5 continents (Europa, Àsia, Àfrica, Amèrica i Oceania), seguint (en el nostre cas) per la nacional, de la comunitat i finalment territorial. És després quan els clubs poden arriscar-se a afegir les seves pròpies proves amb el condicionant que alguna data de les “oficials” canviï i coincideixi amb mala sort amb la seva. Com que bastants dels campionats de la WTF i la ETU estan ja definits, no ens ha de sorprendre que dintre pocs dies les dates de campionats omplin sobtadament el calendari. Per això cal estar a punt.

Com és habitual, la Catalana ja té l'esborrany del proper any abans de finalitzar aquest. I, encara que no s'hagi fet públic, el que si ha donat a conèixer en la seva Web són els primers campionats:
El 31 de gener obre el 2010 amb el XVI Trofeu Promoció Sènior (AQUÍ la circular) i es té previst que el segueixi el 28 de febrer un dels clàssics, l’ infantil de Catalunya en la seva XXIV edició.

Per sort i abans, els gironins tindrem l'oportunitat de veure com hem digerit els torrons i tortells una setmana després de reis. El 17 de gener, la ciutat gironina de Cassa de la Selva celebrarà el seu primer Trofeu Vila de Cassà. Serà en categories infantil, cadet i junior. En breu us donarem més informació d'aquest campionat com també penjarem l'esborrany del calendari d'aquest 2010.

Per finalitzar, destacar que la comissió tècnica de la federació espanyola està acabant de perfilar el “Training Camp” a Paris del 8 al 10 de gener, convocant a la teòrica selecció Junior que ens representaria aquest proper mes de març en el campionat del món junior a Tijuana (Mèxic). A falta de la confirmació de la seva disponibilitat (lesions, etc.), els catalans escollits son: Laia Martinez (Studio Fran), Elisabeth López (Choi’s Castelldefels) i Daniel Quesada (Arts Phisica) (actualment tots dos en el Car de Murcia), Alan de la Rocha (Damian) i finalment el nostre company Alejandro Suarez (Jan-Su Figueres).