divendres, 3 de juliol del 2009

Universíada d' Estiu 2009. El Tercer Dia

Al cap de dos dies de l’estrena de la Universíada d’ estiu i després de la finalització de la tècnica en el taekwondo amb els excel·lents resultats aconseguits ahir per part de la alacantina Laura Kim i el navarrés Mikel Martinez, ha començat el torn pels components en combat. Malauradament, l’estrena aquest divendres no ha estat, ni de bon tros, la que tots desitjàvem.

Franco Rodriguez Gonzalo (-54 kg) no ha pogut passar de la ronda preliminar al caure davant el representant d’ Alemanya Dalirnejad Sasan per 3 a -1.

L’ha seguit per orde de horaris Cesar Mari Puerta (-67 kg) que tot i no deixar-se sorprendre pel romanès Iulian Pitulac per 4 a 0 , en vuitents de final el xinès Jiande Chen s’ha imposat per 2 a -1.
En femení la tònica també ha estat més o menys la mateixa: Beatriz Bravo Zambrano (-47 Kg) no ha pogut amb la coreana Hyoji Park per 2 a 1 i Zulema Diaz Lopez (-59 Kg) ha perdut davant la francesa Maeva Musso per 1 a 0.

Corea no ha tingut compassió dels seus rivals i avui s’ ha endut l’or en tres de les quatre categories i en la restant la plata.

Els enllaços amb els resultats:

Classificacions finals – 47 kg en Femení del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 59 kg en Femení del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 54 kg en Masculí del Divendres AQUÍ.
Classificacions finals – 67 kg en Masculí del Divendres AQUÍ.
Els Podiums del Divendres AQUÍ.

Demà el torn per a Laura Urriola (-51 Kg), Leyre Matute (-67 Kg), Joel González (-58 Kg) i Nicolás García (-78 Kg).