dijous, 23 d’abril del 2009

7º Open Internacional de Espanya Classe "A"...

7º Open Internacional de Espanya i 3er. Open d’ Espanya per a clubs.
A dos escassos dies per que tingui lloc a Alacant el 7º Open Internacional de Espanya (Spanish Open Class "A") , el president de la FET Jesús Castellanos ha reconegut que davant la actual crisi econòmica mundial es temia que aquesta pogués afectar el nombre de participants, peró contra tot pronòstic les expectatives de participació han desbordat las previsions més optimistes i se han superat els 1600 inscrits entre les modalitats que es disputaran entre dissabte i diumenge (combats i Pumse).
Es preveu la presència del actual president de la Federació Mundial de Taekwondo, el Sr. Chungwon Choue, que serà un dels encarregats de fer entrega dels premis nacionals anuals de la Federació Espanyola conjuntament amb el president de la Europea Sr. Athanasios Pragalos i el president del Comitè Olímpic Espanyol el Sr. Alejandro Blanco .
S' ha confirmat la assistència de països capdavanters en la pràctica del taekwondo com Mèxic, Iran, França, Alemanya, Corea, Bèlgica o Itàlia i està prevista la participació de campions mundials i europeus i medallistes olímpics. A nivell nacional participaran clubs de totes les federacions territorials
L’únic representant de la comarca serà Josep Planella mentre que el gimnàs de Figueres i desplaçarà 8 esportistes més en combat i dos en tècnica: Àlex Falgas, José Luis Lupiañez, Aaron Reyes, Soumaya Belkhir i Zaira Harinero en cadet, Adrian González i Hector Caballero en junior i Malen Bonilla en sènior. Nelly Bonnin i Àngel Tortajada ho faran en tècnica i Pumse tant en individual com en parella dins la categoria Master-1.
La Federació Espanyola de Taekwondo preveu oferir en directe i a través de Internet la competició. Com es habitual en Taekwondobanyoles us deixen l’enllaç AQUÍ per facilitar-vos l’accés.