dilluns, 2 de març del 2009

1 ANY !!!!

Avui es un dia especial. Era el 02 de març del 2008 quan vam iniciar aquest projecte sense saber fins a on ens portaria ni la seva durada, però amb convicció i sobretot molta il·lusió aquí continuem.

Després de mesos de intents i provant diferents possibilitats, tant com pàgines Web o altres tipus i formats de Blogs, la nostra poca formació en aquest camp ens va fer decidir per una cosa senzilla i pràctica però que alhora fos funcional. D’ aquesta manera i sense cap mena d’ experiència va néixer per tots vosaltres TaekwondoBanyoles.blogspot.com

La base i l’ esperit de tot això va ser per recolzar i donar suport als nostres competidors i, tot seguit, per omplir el buit informatiu que genera un esport tant minoritari com el nostre a la nostra comarca. Varem néixer sense gaires pretensions, conscients de que exceptuant a la gent del club pocs sabrien de la nostra existència. Coneixedors també de que la utilització de la nostra llengua era un altra petit entrebanc que limitava a que altra gent d’ altres idiomes poguessin saber de la nostra comesa.

Des de la nostra humil pretensió, ha estat un any de constants esforços i algun que altra maldecap, però alhora hem continuat aprenent, consultant i coneixent a altres blogcaires, tant personalment (gràcies Sergio per la teva ajuda i complicitat) com en la Web. A la fi, tots amb el fons del mateix objectiu: Compartir i mostrar els mateixos gustos i inquietuts per aquest esport. Aquesta potser també ha estat una de les claus perquè Taekwondo Banyoles també tingui els seus seguidors fora de Catalunya. Les eines de traducció integrades en el Blog ha ajudat a aconseguir-ho.

Així doncs, agrair els ànims i col·laboracions d’altres clubs i Blogs de la geografia espanyola i, sobretot a tots vosaltres que ens aneu visitant. Sabem que tenim molta feia, però això és precisament el que ens anima a pujar el llistó i superar-nos cada dia un xic més, ampliant el ventall de la informació i incloent qualsevol noticia tant a nivell nacional o mundial que d’una o altra manera o influeixi en els nostres esportistes i en la seva actitud alhora de competir.

Esperem que seguiu visitant-nos, confiant en Taekwondo Banyoles i en el seu esperit, i ja sabeu que com sempre estem oberts a tota mena de participació i col·laboració per informar i donar a conèixer aquest esport tant extraordinari: el Taekwondo.

Rebeu una cordial salutació i moltes gràcies per tot aquest any de confiança.