dimarts, 10 de juny del 2008

COPA DEL REI 2008

UN BONZE AMB REGUST A OR...
Odette Quintana aconsegueix un meritori bronze en la Copa del Rei celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas (Madrid) en categoria pesos olímpics dins el grup -49 kg.
L’esforç i dedicació de la banyolina a donat fruit quan a demostrat davant la gallega Yahel Loren Marino (club Area de Vigo) la seva superioritat amb un contundent 12 a 5, passant d’aquesta manera a disputar combats per medalla.
Malauradament la veterana Belen Asensio (Madrid) , campiona del mon 2005, s’ha imposat a la banyolina per 2 a 8.
Tot i aquest petit reves, Quintana es mostra molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat, doncs el combat perdut a estat contra una de les millors taekwondistes de l’estat que a més a estat la guanyadora d’aquest grup.
Destacar també la classe i dificultat en el pes de la Odette. A part de Asensio, també estava dins la seva categoria la que es fins ara la única doble campiona de taekwondo del mon (anys 2003 i 2007) i actual campiona de Europa, Brigitte Yagué (Balears), que ha estat segona y medalla de plata, motiu més que suficient com per afirmar que aquesta tercera posició te un cert regust a victòria.