dilluns, 2 de maig del 2011

Campionat del Món de Taekwondo. Joel Gonzalez Campió del Món

Joel Gonzalez coronant el podi (Foto F.E.T.)
El Català revalida per segon any consecutiu el títol que l’avala com el millor taekwondista del món en -58 kg.
Impressionant paper del de Vilafant que després de classificar-se per disputar les semifinals ahir, avui s’ha reivindicat com una de les opcions més fermes per les olimpíades de Londres 2012. El xinès Chen Yang Wei en semifinals i després el portuguès Rui Braganca en la ja definitiva final no han estat prou impediment per privar a Gonzalez d’aquest nou èxit en la seva carrera esportiva.
No tanta sort ha tingut Brigitte Yaqüe. La balear no ha pogut ampliar el seu impressionant currículum i s’ha hagut de conformar amb el bronze després de caure la mínima (4 a 5) contra la qui finalment s’ha endut la victòria final, la xinesa Wu Jingyu.

Quant a els qui avui es jugaven la classificació per poder disputar les semifinals de demà al matí, destacar que tot i el bon paper realitzat pels tres, cap d’ells ha aconseguit assegurar el bronze.

Laura Urriola (-53 kg) ha guanyat en el punt d’or (després de l’empat a 4) a la representant de Mali Diahara Toure, seguidament a la russa Alexandra Lychagina per decisió arbitral, però ha caigut davant la croata Ana Zaninovic per 13 a 1.

Raquel Menendez (-67 kg), ha guanyat a Pauline Oyugui (Kènia), a la bosniana Emina Ortas però perdent contra l’anglesa Sarah Diana Stevenson.

Nicolas Garcia (-80 kg), supera Kai Chang (Xina Taipei) per 10 a 1, a Angel Roman de Puerto Rico por 10 a 0 però la sort li ha girat l’esquena i ha caigut davant el francès Mamedy Doucara en el punt d’or desprès de l’empat a 5.

Demà dimarts les opcions seran responsabilitat de :

José Carregal (- 68 kg)
Andrea Rica (-57 kg)
i Estefanía Hernández (-62 kg)

Les Lliguetes amb Resultats i Classificacions AQUÍ.