diumenge, 27 de març del 2011

IX Open d'Espanya de Taekwondo. El Primer Dia. Els Resultats


Com és habitual, tant el pavelló del Centre de tecnificació d’Alacant com el dia (amb tants participants, aquest al final queda curt d’hores) han estat dos dels primers encarregats d’assumir el novè Open d’Espanya, però no els principals. Això queda reservat pels veritables protagonistes d’aquesta edició d’un dels oberts que en aquesta darrera dècada intenta superar-se a si mateix, els competidors.

Els companys de gimnàs afrontaven aquest Obert amb il.lusió, però l’alt nivell dels participants i la mala sort, en algun cas, han evitat medalla per algun d’ells.

Soufiane Belkhir (cadet –33kg) ha caigut en preliminars davant el suec Leon Glasnovic per 5 a 6.

José Luis Lupiañez (cadet -49 kg) ha guanyat al portuguès Ricardo Romano per 11 a 5, però a caigut en quarts davant el guanyador d’aquesta categoria, l’aragonès Daniel Turon per 1 a 5.

Boulaye Diarra (cadet -49 kg) ha guanyat a l'avilès Alvaro Perez per 1 a 0, però ha perdut contra Manuel Garcia (Artes marciales Cartagena) per 4 a 0.

Soumaya Belkhir (cadet femení +59 kg) ha caigut contra la portuguesa Jessica Fonseca per 2 a 4.

Concentrats amb la catalana, Alex Falgas (junior -45 kg) ha guanyat al portuguès Diogo Almeida per 7 a 1, en quarts no ha pogut contra qui ha guanyat aquesta categoria, el turc Muslum Tazegul (2 a 27)

Zaira Harinero (junior -44 kg) ha guanyat a la gallega Nerea Francisco per 12 a 5, però en quarts no ha caigut contra la turca Feyzanur Saka (1 a 20).

Les Lliguetes amb els resultats del Dissabte AQUÍ.
Tots els Podis del Dissabte AQUÍ.
Les Lliguetes per aquest Diumenge AQUÍ.

Ampliem la informació amb els següents enllaços:

Tots els clubs participants AQUÍ.
El nombre de participants per països AQUÍ.