divendres, 1 de juliol del 2011

Taekwondo: El PreOlímpic Mundial. El Segon Dia.

Continua la malastrugança en l’equip espanyol. L’opció de Rosana Simón (-67 kg) es queda a les portes d’aconseguir el somni (almenys per ara) i la segona oportunitat d’un esportista per anar directe a les olimpíades haurà d’esperar. Després de lliurar el primer combat, s’ha imposat a la mexicana Sandra Julieta Vanegas en el punt d’or però en quarts de final la turca Nur Tatar ha superat a la canària per 1 a 5.
A més de les continuades sorpreses amb l’eliminació de grans dels favorits/tes, constatar el continuat malestar dins del taekwondo mundial per la decisió de la WTF sobre la utilització dels protectors normals. A pesar que una part dels estaments oficials (llegeixis federacions nacionals) han recolzat a la decisió del màxim organisme del taekwondo, és bastant curiosa la posició de la ETU després de la particular guerra que ens va delectar el sr. Pragalos primer amb els petos Adidas i després fent front en les eleccions a la mundial contra el mateix Sr. Choue. 

Suposem que és una bona manera i un bon moment per fer la pilota al president de la mundial, a pesar que no deixa de ser sorprenent i no s’acaba d’entendre que un esport on un dels pilars és l’honestedat, encara cap responsable hagi presentat la dimissió per aquests estira-i-arronsa en especular amb interessos comercials. 

Les Classificacions d’ahir AQUÍ.