dijous, 7 de juliol del 2011

Festa de l’Esport 2010.


El Taekwondo ha tornat a estar invitat en la Festa de l’esport banyolí. Aquest darrer divendres dia 1 de juliol i a les instal·lacions del Club Natació Banyoles s'ha celebrat la 4ª edició de la Festa de l’Esport Banyolí, una festa que té com objectiu retre homenatge a tots aquells esportistes, equips i clubs que al llarg del 2010 s’han distingint pels seus resultats
S’han entregat diferents reconeixements a diferents clubs i persones que han destacat en les seves modalitats esportives. Així mateix també s’ha fet públic, com és habitual, els noms dels dos guanyadors dels trofeus especials de la nit. El piragüista Albert Corominas ha estat nomenat el millor esportista de l’any 2010 i Jordi Serra ha estat distingit amb el trofeu de forjador de l’esport banyolí del 2010 per la seva dedicació a l’esport.

El taekwondistes del Jan-Su Banyoles han tornat a representar un any més aquest esport i han estat premiats gracies al seu esforç, constància i resultats. Prova d’això ha estat el reconeixement explícit per part de l’ajuntament de Banyoles a:
Boulaye Diarra, Alassana Diarra, Odette Quintana, Anna Planella, Joan Ricart, Marc Hernandez, Moussa Diarra, Mariama Sidibe, Marc Costa, Oriol Pino, Killian Quintana, Aleix Nadal i Josep Planella.

A tots ells la nostra enhorabona !