dilluns, 30 de maig del 2011

Campionat d’Espanya Cadet de Taekwondo 2011. Els Resultats


Bronze pel figuerenc José Luis Lupiañez en -49 kg. “Lupi” es va quedar a les portes de poder disputar la final després de caure davant Eleatzar Rivero (Madrid) per 15 a 17. Abans havia superat amb comoditat a Alvaro Perez (Castella i Lleó) per 13 a 0 i a Alexander Molero (Canàries) per 7 a 3.
Catalunya a quedat en segona posició en el global darrera de Madrid amb un total de 2 ors, tres plates i 12 bronzes, una mica lluny dels 9 ors, 2 plates i 5 bronzes dels madrilenys. Galícia i el País Basc ocupen el tercer i quart lloc amb 3,2,7 i 2,2,1 medalles respectives.
En femení les catalanes han sumat 2 medalles d’or, 1 de plata i 6 de bronze (segona posició en el global en femení), mentre que en masculí només s’han aconseguit dos plates i 6 bronzes, relegant a l‘equip català a la quarta posició en el global en nois.
Bon ambient a les graderies tot i les queixes un altre any consecutiu, de la gran majoria de familiars i amics sobre el tipus de pavelló esportiu escollit o autoritzat per la Federació Espanyola de Taekwondo. No hi ha manera de que s’opti per un pavelló gran i en condicions que pugui donar cabuda a tota la quantitat de gent que mou un campionat d’aquesta categoria.
Totes les Lliguetes amb els Resultats AQUÍ.
Tots els Podis AQUÍ.
Les Classificacions General per Comunitats en Femení AQUÍ.
Les Classificacions General per Comunitats en Masculí AQUÍ.
Les Classificacions General per Equips AQUÍ.