dimecres, 16 de març del 2011

IX Open d’ Espanya. Retransmissió en Directe.

Avui ens fem ressò de la informació facilitada pel director de Tv Deporte, José Luis Alvarez, responsable d’aquest canal esportiu online i l’ànima que va gestar la retransmissió del campionat d’Espanya sènior 2011.

Si fins ara ens havíem de conformar amb les que es donaven amb una simple webcam, aquesta prova va ser la primera que va oferir a tots els amants d’aquest esport la possibilitat de gaudir amb bona qualitat de les imatges amb comentaris en directe de gent professional del Taekwondo.

A part, molts dels veterans d’aquest esport recordaran a José Luis Alvarez per la seva medalla de bronze dins la categoria pesat en els jocs olímpics de Seul del 1988. El Taekwondo va ser esport de demostració i, precisament, aquestes olimpíades varen obrir les portes a que dotze anys més tard fos reconegut com esport oficial a Sydney 2000.

En aquesta ocasió, el repte de Tv Deporte passa per donar a conèixer i en rigorós directe l’open d’Espanya a la resta del món.
Serà en modalitat de prepagament. És a dir “Pay-Per-View” degut, entre altres, a la dificultat de comporta retransmetre via web a una gran quantitat de gent, amb una qualitat acceptable i sense que hi hagi el perill de saturar el servidor.

L’organització te previst poder vendre fins a 3000 entrades, a dos euros la connexió, per lo que us recomanem que si esteu interessats feu l’adquisició abans no s’ exhaureixin.

Més informació a: http://www.tvtdeporte.com/ 

2 comentarios:

Joserra ha dit...

Una pregunta!!!! Podré entrar i sortir tantes vegades vulgui..ho dic perque si puc veure el dissabte tarda i diumenge tarda seria la canya..el que no m'agradaria que un cop fet el pagament només em deixessin veure fins que desconecti...

moltes gràcies.

TaekwondoBanyoles ha dit...

Hola Joserra !
No et podem assegurar al 100% que no sorgeixi cap tipus de contrarietats, però segons la informació que disposem i podem llegir en la Web de Tv Deporte no té perquè haver-hi problemes. Almenys, això és el que desitgem.
Tant aviat s'hagi efectuat el pagament dels dos euros i amb les dades facilitades (personals i intransferibles segons Tv Deporte) tindràs la porta oberta per visualitzar la competició en directe.
De la mateixa manera, quan vulguis descansar podràs desconnectar-te de la retransmissió i tornar-te a connectar quan tu ho desitgis.
Salutacions Cordials !