dilluns, 13 de desembre del 2010

Campionat d’Espanya de Taekwondo per a Clubs 2010. Els Resultats

Una medalla d’or i una de plata pel combinat del gimnàs que aquest dissabte han competit en l’Alfàs del Pi (Alacant) en el Campionat d’Espanya per a Clubs 2010.

Les dues medalles han estat per competidors de Figueres, concretament, or per a Pere Rodriguez (mini mosca junior) i plata per Soumaya Belkhir (pesat cadet femení).

Els altres components del gimnàs de l’Empordà, Zaira Harinero y José Luís Lupiañez (categoria cadet) han caigut en el primer combat.

Els dos únics representants del Pla de l’Estany tampoc han passat de preliminars. Alassana Diarra ha superat la primera ronda, però ha caigut en el segon combat, mentre que Josep Planella (que tornava a la competició després de 7 mesos i desprès de superar dues lesions) a caigut per la mínima davant Jesús Turpín.

De la resta de clubs catalans desplaçats a Alacant, destacar el bon paper tant del representant del club Jorsan, Aram Muñoz (categoria sènior, primer en mig), del taekwondo Damian (tercera posició en el global per equips en femení) i, sobretot, del Talma Hospitalet, un dels pocs clubs de la península que sempre tenen representants en qualsevol prova esportiva que es realitzi.
Els del Talma han aconseguit ser primers en sènior femení i tercers en junior femení.

Els Resultats en Cadet AQUÍ.
Els Resultats en Junior AQUÍ.
Els Resultats en Sènior AQUÍ.