dissabte, 30 d’octubre del 2010

Campionat d’Europa 2010 per Equips. El Primer Dia.

Impressionant el començament de la participació estatal en aquest campionat. El primer dels temuts enfrontaments davant Turquia s’ha inclinat cap al costat espanyol en masculí (demà el repte és per a l’equip femení).

Les primeres seleccions que han provat el potencial dels ibèrics han estat la italiana en masculí i la ucraïnesa en femení. Les dues han sucumbit davant un equip molt ferm i segur sobre del tatami.

Els nois s’han imposat en el global contra Itàlia per 3 a 1 gràcies a les victòries de Cesar Mari conta Steeven Baglivo per 12 a 7, de Javier Marrón contra Gabriele Crisafulli per 9 a 2 i de Nicolas Garcia en el punt d’or (2 a 2) contra Pacifico Laezza. Jon Garcia ha perdut davant Leonardo Basile per 6 a 7.

Les noies també han repetit el mateix resultat en el global contra Ucraïna (3 a 1) després de imposar-se Estefania Hernandez a Iuliia Podolian per 6 a 1, Tamara Good a Dar'ya Yakovleva per 3 a 2 i Rosana Simón a Maryna Konieva per 9 a 0. Briguitte Yagüe ha caigut contra Ganna Soroka per 3 a 5.

La segona ronda contra Holanda, tant en masculí com en femení s’ha saldat també amb el mateix resultat de 3 a 1 en el global.

Victòries en homes per Javier Marrón contra Djordy Janmaat per 14 a 8, Cesar Mari contra Zohri Rafia per 14 a 1 i Nicolas Garcia al retirar-se Ayyoub Ennadiri. Jon Garcia ha perdut contra Ferry Greevink (3 a 4).

En dones, Brigitte Yagüe s’ha tret l’espina davant Khadija El Baroud per 9 a 1, Estefania Hernandez al no presentar-se la seva contrincant i Rosana Simón al superar a Reshmie Oogink per 6 a 1. Tamara Goog, ha perdut amb Joyce Van Baaren, en el punt d’or desprès de l’empat a 2.

Davant Turquia, l’equip masculí no s’ha deixat sorprendre i s’ha imposat finalment per 3 a 1. Javier Marrón a guanyat a Firat Pozan per 3 a 2, Nicolas Garcia a Bahri Tanrikulu per 12 a 7 i Jon Garcia a Soner Pinarcik per 9 a 3. Cesar Mari no ha pogut amb Servet Tazegul (14 a 2).

Demà diumenge, l’equip femení obrirà la competició a les 9 del matí contra Turquia, buscant el passi a quarts de final.

Els Enllaços:
Els Resultats d’aquest dissabte AQUÍ.
El Rànquing per països AQUÍ.
La Competició per demà diumenge AQUÍ.