dissabte, 17 de juliol del 2010

Copa del Món per Equips 2010. El Primer Dia.

La Cerimònia Inaugural (Foto WTF)

La Copa del Món de Taekwondo ha encetat la competició aquest dissabte amb la participació de la esquadra espanyola.
Aquesta forma part dels 19 equips masculins i 20 equips femenins que amb un total de 210 atletes, entre ells, els 10 millors classificats en el Rànquing de la WTF, no han acabat de omplir les expectatives de la mundial d’ arribar als 24 equips previstos tant en masculí com en femení.

Les seleccions en masculí són : Austràlia, Azerbaidjan, Corea, Dinamarca, Egipte, Espanya, Estats Units, Iran, Jordània, Kazakhstan, Mèxic, Regne Unit, Rússia, Senegal, Tailàndia, Turquia, Uzbekistan, Xina i Xina Taipei.

En femení els equips són els següents: Austràlia, Corea, Espanya, Estats Units, França, Iran, Jordània, Kazakhstan, Marroc, Mèxic, Regne Unit, Rússia, Senegal, Tailàndia, Turquia, Tunísia, Uzbekistan, Vietnam, Xina i Xina Taipei.

El primer assalt del combinat estatal aquest dissabte ha tingut com a rivals la selecció del Regne Unit en femení i la de Dinamarca en masculí.

Els resultats han estat els següents:

Femení: Espanya 2 - Regne Unit 2. Brigitte Yague ha guanyat per 10 a 0 i Rosana Simón ha superat ronda per decisió arbitral. Andrea Rica ha caigut per 5 a 11 i Tamara Good per 0 a 5.

Masculí: Espanya 3 - Dinamarca 1. Joel Gonzalez ha guanyat per 9 a 1, com també Cesar Mari per 8 a 3 i Nicolas Garcia que ha fet el mateix per 6 a 3. Jon Garcia ha caigut en el punt d’or després de l’empat a 4.

La Classificació general en el Grup C en masculí és la següent:
Xina, Espanya, Dinamarca i Austràlia.

I en el Grup B que correspon al femení:
Tailàndia, Regne Unit, Espanya i Uzbekistan.

Disposeu dels vídeos dels combats en la Web de la Tv de la Federació Mundial de Taekwondo. L’enllaç AQUÍ.