dijous, 8 d’abril del 2010

Mals resultats a Iran

El combinat espanyol torna a casa amb les mans buides després de dos dies de competició.
Cap d’ells ha pogut passar de quarts i deixen el dubte al equip tècnic de la federació el definir finalment qui són els que opten a la plaça que els permeti competir en el proper Absolut d’Europa.

-54 kg Samuel González ha guanyat en vuitens a Ebrahim Abdulhameed (Bahrain) caient en quarts contra Farhad Salimi (Iran), mentre que Adrian Cifuentes no ha pogut amb l’iranià Reza Safari.

-58 kg José Francisco Ramírez ha guanyat el primer combat a l’ azerbaidjanès Heesung Lee perdent tot seguit davant Bashar Abukaf (Jordània).

-63 kg José Luis Mendez ha guanyat en preliminars a Sabah Eidan (Iran) però el francés Barclais Steven li ha impedit el pas a semifinals. Javier Marrón no ha passat ronda després de caure contra l’iranià Davoud Abdolrezaie.

-68 kg Cesar Mari ha caigut en preliminars contra Seyed Navid Sajadi (Iràn) mentre que Eric García després de superar a Manai Amine (FRA) ha perdut en quarts contra Farshad Foroughi Kia (Iran).

I finalment en -74 kg, Cristian Seijo a caigut davant l’iranià Meisam Ghahrenanlou i Raul Martinez ha fet el mateix contra el rus Magomed Ibragimov.

Iran, país amfitrió ha estat intractable. La prova està en que ha quedat primera en la classificació per equips després de copar amb 6 ors els 8 possibles. Azerbaidjan, França, Afganistan, Rússia i Jordània han estat, per aquest ordre, les que l’han seguit en el còmput general.

Podeu accedir a la Web iraniana per consultar les lliguetes AQUÍ.
Les Classificacions per Equips AQUÍ.