diumenge, 31 de maig del 2009

Campionat d' Europa Junior : L’ últim dia

Discret paper en el darrer dia de competició on la delegació espanyola avui només ha sumat una medalla de plata que, sumada a les aconseguides en els altres tres dies anteriors dóna com a balanç final a Suècia 2 ors, 1 plata i 3 bronzes.

Seguin la mateixa tònica que el dissabte cap representant en masculí ha aconseguit pujar al podi: Antonio Leo (-73, mig) ha perdut amb Salim Ahattac, de Bèlgica per 3 a 6 mentre que Gaspar Trabalon (-78, semi pesat) tot i guanyar el primer combat davant l’alemany Sezer Güler per 4 a 3 no ha pogut amb Dinko Šegedin de Croàcia per 1 a 8.
En femení Isabel López (-63, mig), ha superat a Dajana Perisic de Sèrbia per 6 a 2 però ha caigut amb Yulia Kolenkova, Rússia per 4 a 5.
Lorena Sánchez (-68, semi pesat) també ha passat ronda davant la montenegrina Krstonijevic Jelena per 4 a 0 però no davant Federica Del Coco, Italia per 5 a 1
Laura Carreño (+68, pesat) ha estat la guanyadora de la medalla de plata: Elpida Marina Dimitropoulou de Grècia a caigut per 5 a 2, Efstathia Mavridou d’Alemanya tampoc ha estat obstacle per la madrilenya (4 a 0), però a la final la turca Asena Furkan Aydin no li ha donat opcions a l’or al superar-la per -1 a 7.

La selecció Turca de Taekwondo ha demostrat un cop més el bon moment en que es troba arrasant en el medaller: Ha estat la brillant guanyadora tant en masculí, com en femení i en la general per equips, mentre que Espanya s’ha hagut de conformar en la tercera posició en femení, a la cua en masculí empatada en varis països més (veieu els enllaços de les classificacions) i en el còmput global en cinquena posició.

Les lliguetes amb els resultats del Diumenge AQUI.
Els resultats del Diumenge AQUI.
Les Classificacions Generals per països en Femení AQUI.
Les Classificacions Generals per països en masculí AQUI.
Les Classificacions Generals per països AQUI.

Campionat d' Europa Junior : El tercer dia

Tercer dia de competició amb un balanç molt més positiu. Dos ors per Paula Benes i Gema Armeso i 1 bronze per Nagore Irigoyen.

Cap dels representants en masculí han pogut pujar al podi: Francisco Padin (-55, ploma), ha caigut davant Vladimir Dalakliev de Bulgària per 0 a 3, Pablo Carro (-63, super lleuger) davant Burak Turkoglu de Turquia per 3 a 10 i Juan Amengual (+78, pesat) ha superat a Grigorii Stepanov de Moldavia però el rus Soslan Dzheliev no li ha donat opcions amb el 2 a 4.

Les desitjades medalles d’or ens les han donades les representants femenines: Paula Benes (-44, mosca) al imposar-se a Nina Tsybulko de Rússia per 5 a 0, a Cakir Kubra Durdane de Turquia per 3 a 2, a Melissa Lamb d’Anglaterra per 7 a 3 i finalment a Hajer Mustapha de França per 2 a -1.
Gema Armeso (-52, lleuger) després de guanyar a Markella Valanidou de Xipre per 7 a 0, a Yana Ivanova de Rússia per 6 a 2, a Jade Jones d’ Anglaterra per 2 a 1, a Iskra Pezdirc Croàcia en el punt d’or i en la final a Sule Yilmaz de Turquia per 1 a -1
Nagoren Irigoyen (-59, semi-mig) s’ha penjat el bornze després de superar a Lenka Moravcova de la República Txeca per 4 a 3, tot seguit a Kayleigh Wray d’ Anglaterra per 8 a 1 però la representant francesa Haby Niare no li ha donat opcions d’arribar a la final al guanyar-la per 3 a 0.

Demà el torn per Isabel López (-63, mig), Lorena Sánchez (-68, semi pesat) i Laura Carreño (+68, pesat) en femení mentre que Antonio Leo (-73, mig) i Gaspar Trabalon (-78, semi pesat) ho faran en masculí.

Les lliguetes amb resultats del Dissabte AQUI.
Els resultats del Dissabte AQUI.