diumenge, 19 d’abril del 2009

Open de Bèlgica 2009. El Resum i els Resultats.

Alejandro Suárez (junior -59 kg ) continua el seu ascens i es mostra imparable a Bèlgica al tornar a demostrar la seva vàlua sobre el tatami. Suarez no s’ha deixat sorprendre en cap moment i en el primer combat davant Nico Günter (Alemanya) s’ha imposat per un clar 9 a 2, lliurant el segon al no presentar-se Mihael Jelecevic (Croàcia), passant ronda en el tercer davant Fozail Abdoel (Holanda) per 7 a 4, plantant-se a la final desprès de guanyar el quart amb un contundent 8 a 1 a Conor Grassick (Irlanda) i en el cinquè i definitiu combat amb Volkan Celik (Alemanya) per 8 a 6. El jove de Darnius del Jan-Su Figueres torna a convèncer amb aquest nou triomf a propis i estranys de la seva amplia capacitat i esperit de superació.
Si a Alejandro les coses li han anant bé, l’excés de confiança de Odette Quintana (sènior -47 kg) ha donat com a resultat que la polonesa Beata Przewlocka li barrés qualsevol possibilitat de passar ronda al imposar-se amb un ajustat 6 a 7 a la banyolina.
El mateix dissabte també s’han assolit dues plates més : Laura Vila (junior -59 kg) després de caure a la final davant Michele Lorijn (Holanda) per 5 a 3 i Beatriz Duran (sènior -63 kg) al imposar-se la Suïssa Nina Klaÿ per 5 a 1. L’ or en femení ha estat per Amanda Reiners, representant del club Hankuk de Madrid (junior -46 kg.) al guanyar a Jana Beligoj (Croàcia) per 5 a 3.
El diumenge només ens ha donat un or i una plata i curiosament dins la mateixa categoria i pes. Diana Vàzquez de Catalunya s’ha enfrontat a la final femenina de sènior dins el pes ploma (-58 kg) amb la basca Raquel Hernández, representant del club Hankuk de Madrid. El punt d’or ha donat la victòria a la catalana per 8 a 7.
Us deixem els enllaços pertinents: