dimecres, 4 de març del 2009

XXII Campionat Infantil de Competició.

A celebrar aquest diumenge dia 08 de març al pavelló de La Mar Bella de Barcelona.
La Federació Catalana de Taekwondo ha publicat la llista dels 65 clubs inscrits, amb un total de 770 participants, 550 masculins i 220 femenins.
Per alleugerir la durada de la competició que va des de els nascuts als anys 2001 fins al 1995 se habilitaran 8 pistes. La competició començarà a les 9 del matí i es preveu que finalitzi entrada la tarda.
Es recorda que els competidors tenen que estar 1h ½ abans de la sortida del seu grup en el pavelló. El pesatge serà a peu de pista i es pesarà a la totalitat dels nens abans de començar cada categoria. Els nens es pesaran amb el peto i es dona un marge de 2 kg. sense que es puguin realitzar canvis de pes.
Tot i que la circular prohibeix el dret de participar a tots els medallistes de campionats d’Espanya, la realitat es que al final s’impedeix participar a tots els classificats per aquests, decisió que s’ha tingut que acceptar però que no és compartida per tothom.
El gimnàs desplaçarà a la capital catalana 8 esportistes: Mariama Sidibe, i Violeta Juanmiguel en femení i Oriol Porxas, Adam Porxas, Joan Marc Gratacós, Joan Ricart, Boulaye Diarra i Gastón Pérez en masculí.
A tots ells molta sort !

La CircularLes IncidènciesEls Clubs InscritsEls Horaris