dimarts, 30 de juny del 2009

Universíada d' Estiu 2009

La capital de Sèrbia -Belgrad- acollirà a partir del 1 de juliol fins el dia 12 la “25th Summer Universiade” on el taekwondo també hi té el seu lloc i el seu paper representatiu tant en competició com en tècnica.

Organitzat per la FISU (International University Sports Federation) és un festival esportiu i cultural d’àmbit internacional, que es celebra cada dos anys en diferents ciutats del món. Els Jocs universitaris o Universíada és l’ esdeveniment que reuneix als atletes universitaris de tot el planeta i es preveu aquest cop, la participació de més de 10.000 esportistes de diferents disciplines esportives de més de 170 països. En aquesta edició d’ estiu, a més del taekwondo, hi trobarem atletisme, futbol, bàsquet, salts de trampolí, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, esgrima, judo, lluita, tir amb arc, waterpolo, tennis, tennis de taula, handbol i natació.

En les Universíades d’ hivern els esports obligatoris son els relacionats en aquesta època de l’any : l’ esquí alpí, esquí nòrdic, salts d' esquí, biatló, snowboard, patinatge artístic, patinatge de velocitat i hoquei sobre gel. Precisament la ciutat escollida el 2015 per la celebració de la Universíada d’hivern serà la ciutat andalusa de Granada.


Els representants espanyols són els següents :

En Combat Femení:
Beatriz Bravo (-47 Kg)
Laura Urriola (-51 Kg)
Rebeca Mariño (-55 Kg)
Zulema Diaz (-59 Kg)
Estefania Hernández (-63 Kg)
Leyre Matute (-67 Kg)
Noelia Ruiz (-72 Kg)
Elena Gomez (+72 Kg)

En Combat Masculí:
Franco Rodríguez (-54 Kg)
Joel González (-58 Kg)
Bruno García (-62 Kg)
Cesar Mari (-67 Kg)
Leandro Jurado (72 Kg)
Nicolás García (-78 Kg)
Hugo Garcia (-84 Kg)
Rafael Gregorio (+84 Kg)

En Pumses: Laura Kim Kim i Mikel Martinez.

La competició en Pumses tindrà lloc durant els dies 1 i 2 de juliol, mentre que els dies de competició en combat seran del 3 al 6 de juliol.

Espanya està enquadrada dins el grup D amb els següents països: Estats Units d’Amèrica, Polònia, Egipte, Xipre, Austràlia; Iraq; Armènia; Jordània; Hong Kong, Xina, Montenegre i Bahrain.

Els Enllaços:
Pàgina Web Oficial AQUÍ.
Organigrama de participació AQUÍ.
Horaris i Dies AQUÍ.
Horaris, Dies i Grups AQUÍ.