dilluns, 8 de juny del 2009

1 Bronze per els representants Empordanesos en la Copa del Rei.

La figuerenca Malen Bonilla, es queda a un pas de disputar la final davant Anna Casabella després de fer uns molt bons combats primer davant la representant d’Euskadi (9 a 5) i tot seguit amb Andalusia per 7 a 4 mentre que en semifinals i davant Suvi Mikonen (Madrid) la manca de concentració li ha passat factura caient per 6 a 0. Bonilla es penja així un meritori bronze.
Per part masculina Alejandro Suárez (-58) no ha tingut tanta sort. Entre les molèsties que arrossega des de fa temps i la veterania de José Fco. Ramirez (València) el jove de Darnius de 15 anys no ha pogut continuar ronda al caure per 2 a 10 no sense demostrar les ganes i el seu bon fer davant aquest experimentat competidor.

Destaquem també la participació de Nelly Boninn en el Campionat d’Espanya de Pumses en categoria Master-1. Tot i no aconseguir medalla, la seva actuació ha demostrat que el gimnàs de Figueres té una gran i molt bona mestra en tècnica.

La competició s’ha desenvolupat sense incidents destacables amb la estrena dels protectors electrònics Daedo en una prova nacional, lamentablement però, tenim el deure de fer constar degut als correus arribats al nostre Blog, la poca qualitat en la retransmissió del campionat a través de la web: Tot i que durant el matí es va poder seguir la competició de Pumses en directe, per la tarda els continuats problemes varen comportar el no poder visualitzar correctament els combats i finalment es va optar per la total desconnexió de la xarxa.

Us deixem els enllaços amb els resultats:
Resultats de la Copa del Rei AQUI.
Resultats Pumses Adults AQUI.
Resultats Pumses Infantil AQUI.