diumenge, 10 de maig del 2009

Festa de l’Esport Banyolí 2008

Desprès passar de deu anys oblidada i tornada a recuperar l’any passat, aquest divendres 08 de maig s’ ha celebrat de nou la Festa de l'esport banyolí en la seva segona edició. Apart de premiar al millor esportista del 2008 i a un veterà per la seva tasca i dedicació al foment de l'esport, també hi ha el reconeixement èxplicit al treball i els resultats dels esportistes, equips, clubs i directius que dia a dia treballen a Banyoles i comarca per fer i potenciar l'esport base i d'elit.

L’acte que s’ha fet al Club Natació Banyoles ha estat presentat per el regidor d’esports Jordi Congost, amb la col·laboració dels regidors Lluís Costabella i Nani Ribas i ha estat tancat per l’alcalde Miquel Noguer desprès d’ agrair a tots els esportistes el treball i l’esforç realitzats.

Albert Coromines (piragüisme) a estat nomenat el millor esportista de l’any, mentre que Antoni Oliva ha estat distingit amb el trofeu de Forjador de l’esport banyolí per la seva dedicació al món dels escacs. Els guanyadors han estat escollits per una comissió formada per representants dels clubs esportius locals.

El Gimnàs Jan-Su Banyoles ha estat convidat en la festa i també s’ha endut el merescut reconeixement per part del consistori dels seus esportistes.
Concretament, Anna Planella, Odette Quintana, Joan Ricart, Alassana Diarra, Boulaye Diarra, Moussa Diarra, Josep Planella, Oriol Porxas, Ieva Narbutaite , Aurimas Narbutas , Joan Marc Gratacós Prat i Gastón Pérez ha estat premiats pels resultats obtinguts al llarg d’ aquest darrer 2008.

L’acte, que ha comptat amb la participació de nombrosos esportistes del Pla de l’Estany, ha estat organitzat per l’Ajuntament de Banyoles amb el suport del Club Natació Banyoles, Damm, Mundo Deportivo, La Fageda, Nestlé, Frit Ravich i la Caixa i ha tingut com a punt i final un sopar de germanor entre tots els assistents.