diumenge, 25 de maig del 2008

XXI Campionat de Catalunya Joves Promeses (25-05-08)











Una Plata i 2 bronzes balanç final de la participació dels 4 representants del pla de l’estany a Barcelona aquest diumenge dia 25 de maig.

Cara i creu en mini mosca masculí (– 44kg), categoria on dos dels banyolins hi estaven enquadrats. Josep Planella no pot passar ronda desprès de perdre amb Sergio Vázquez (H. Argudo) per 9 a 4 en un combat molt dolent i amb molta manca de seguretat, mentre que Alassane Diarra s’imposa per la seva part a Marcos Sánchez (Gimdantae) per 9 a 5 peró en el següent combat cau per 2 a 0 amb també Sergio Vázquez. Diarra s’ha hagut de conformar, així amb el que ha estat el primer bronze del dia.

Moussa Diarra (lleuger, 67-72 kg) ha seguit igual sort. Mentre en el primer combat s’imposava a David Segura (Arboç) per 7 a 4, en el següent la superioritat de Daniel Salvador (Balmes Rubí) no li ha donat opcions i Moussa a caigut per 10 a 3 havent-se de resignar amb la tercera plaça.

Millor sort a tingut Ieva Narbutaite de Rabós del Terri al adjudicar-se la segona posició dins la categoria gall (51-55 kg) després de superar i no donar opcions a Laura Gallardo (Taekwondo Juls) per 12 a 5 i guanyant-se el pas a la final en que la veterania de Neida Camacho (Koryo Sabadell) li ha barrat el pas a l’or per 10 a 3. Tot i aixó, Narbutas s’ha mostrat molt contenta amb aquesta meritòria medalla de plata guanyada davant una contrincant molt mes gran i amb molta més experiència que ella.