dilluns, 8 de desembre del 2008

Un Or i dues plates a l’Alcora.

Aquest ha estat el global dels 4 representants desplaçats a l’Alcora (Castelló de la Plana) aquest dissabte dia 6 de desembre. La competició que s’ha celebrat al Poliesportiu Municipal d’aquesta població s’ha allargat ininterrompudament des de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda i s’ha vist deslluïda un xic per la no utilització dels marcadors electrònics que deixen als competidors orfes de saber com va els resultat durant el combat.
Tot i la previsió de participació de molts clubs d’altres comunitats, al final han estat de Catalunya , Balears, Aragó i de la comunitat valenciana a més de les seleccions oficials de Castelló i les illes. Prop mes de 120 participants que han lluitat finalment en les categories infantil, cadet, júnior i sènior.
Josep Planella ha caigut finalment de la llista per lesió i Boulaye Diarra (cadet -41 kg) no ha aconseguit medalla al caure per 7 a 3 amb Bernat Sierra (Last Round).
Alassana Diarra (cadet -62 kg) s’ha hagut de conformar amb la primera plata del dia al caure a la final amb Alejandro Mellado (Last Round) desprès de acabar el combat amb empat a 2 i perdre en el punt d’or, mentre que Anna Planella (-47 kg) ha arrodonit un 2008 amb una nova medalla de plata al superar-la Laura Mallón per 4 a 2.
Moussa Diarra (junior) ha estat el brillant guanyador en el pes mig -63 kg al superar per 5 a 3 al representant d’Aragó i fer el mateix amb Gabriel Bravo (Nazaret) per 4 a 2. Amb aquest resultat Moussa ha passat a la final en que la retirada del seu adversari per lesió l’ha proclamat automàticament vencedor en aquesta categoria. Diarra aconsegueix així el seu primer or desprès de molt de treball i paciència, esperant tenir la seva oportunitat en un esport cada vegada més sacrificat.