dilluns, 29 de desembre del 2008

El Balanç del 2008

A punt de finalitzar aquest any i amb poc més de 10 mesos de vida d' aquest blog, creiem oportú resumir els èxits assolits pels nostres esportistes del gimnàs Jan-Su de Banyoles durant aquest 2008.
Tot i que es parteix de una base molt modesta i amb pocs competidors, amb un gran esperit de sacrifici i superació, els taekwondistes i els familiars em pogut gaudir de alegries, també tristors, algunes tensions i nervis, però sobretot il·lusions. Unes il·lusions que es tradueixen amb esperança al veure que el treball i l’ esforç també té els seus moments gratificants quan un pot pujar al podi. Però, no seria just ni per el competidor ni per l’esperit del taekwondo no adonar-se que en aquest esport no tot es limita a guanyar en el tatami, sinó precisament, fora d’ ell. Gràcies per fer-nos entendre als mes grans que, a part dels resultats, també es molt important la relació i l’amistat amb els vostres adversaris.
Així doncs, només ens queda felicitar-vos a i encoratjar- vos a continuar en la mateixa línea de treball i humilitat per poder gaudir del taekwondo i que pugueu seguir donant nous èxits a la nostra Comarca.

Clica i accedeix al Resum 2008