diumenge, 30 de novembre del 2008

Dos únics bronzes en el Junior de Catalunya...

La por i la poca confiança al haver de competit amb els nous protectors electrònics han condicionat massa en el taekwondistes que al no haver entrenat mai amb ells han vist com se’ls hi feia difícil el poder puntuar.
La estrena amb els petos no ha esta ni de bon tros tot el que s’esperava. A pesat en excés el haver de modificar la manera de competir que es feia fins ara i la costum de fer-ho així a passat factura als nostres competidors. Anna Planella (mosca 42-44 kg) no ha passat del primer combat al caure amb Alba Romero (Studio Fran Martin) per 0 a 2 igual que Alassana Diarra (lleuger 55-59 kg) que ha caigut per 0 a1 amb Sergio Hernandez (Molero Sport).
Moussa Diarra (mig 68-73 kg) ha guanyat a Daniel Mas (Seul) per la mínima (1 a 0), però en el segon combat, Eduardo Lopez (Parera) li ha tallat les expectatives per 5 a 3 aconseguint així el bronze. Idèntica sort a patit Josep Planella (ploma 51-55 kg) al imposar-se en el punt d’or a Raul Lorenzo (Koryo Reus) desprès d’acabar el combat amb empat a 1. En el segon a vist com Sergi Moreno (Last Round Polinyà) li barrava el pas a finals amb el resultat de 2 a 0 havent-se que conformar també amb la tercera plaça.
Com a nota que reflecteix la dificultat de poder puntuar amb aquest nou sistema senyalar que cap dels combats realitzats han arribat a la ratlla dels 12 punts.